Fossil Horloges – Empowering Trust Sinds Ages

Tom Katsotis, een Amerikaanse mode-ontwerper vervaardigd en opgericht Fossil in het jaar 1984. De naam van het bedrijf werd gehouden na de bijnaam van de vader van de twee broers genaamd Kosta Katsotis en Tom Katsotis. Kosta Katsotis de CEO van de Fossil bezit 12 procent van de Fossil voorraad. Het belangrijkste motto van de Fossil werd de productie van retro op zoek horloges. Fossil is in licentie gegeven aan accessoires voor Michael Kors, Emporio Armani, Adidas, Burberry, DKNY, Armani Exchange, Diesel en Marc by Marc Jacobs te maken. Het merk produceert ook zonnebrillen, juwelen, handtassen, schoenen en riem.

De horloges worden gewaardeerd, niet alleen voor ontwerp, maar ook voor de functionaliteit. Ze zijn trendy en beschikken over een combinatie van traditionele stijl met een vintage look.

Fossil Jacqueline Three-Hand Date Blush Leather Watch:

Ontworpen voor de tom meisje in u, zal dit een vleugje glamour toe te voegen aan je pols. Het horloge bestaat uit quartz uurwerk. Wanneer de stroom wordt toegepast om de kristallen, dat oscilleert. De moderne aandeel wordt gemengd met klassieke ontwerpen. De 14mm riem maakt het compatibel met bijna alle horloges. De hoge-kwaliteit leer is zeer goed bekend om zijn zachtheid. Het horloge is waterdicht tot 3 ATM en spatten van water kon dragen. Een spin van verfijning wordt toegevoegd met de klassiekers op je pols met dit horloge.

Fossil Vintage Muse Automatic Wine Leather Watch:

De fijnste materialen voldoen aan de beste van de Amerikaanse design. een vleugje glans toe te voegen aan uw pols dragen, deze perfecte mechanische horloge is uit het huis van Fossil. Arabische cijfers worden afgestempeld in het horloge voor een prachtige uitstraling. De 20 mm riem is compatibel met dit horloge. Het heeft een waterbestendige capaciteit tot 5ATM.

Fossiele Original Boyfriend Sports Chronograph Blue Leather Watch:

Het horloge oversized wijzerplaat is ontworpen om uw hart te winnen met zijn looks. Het horloge is gebouwd voor het analyseren van de tijd in drie verschillende wijzerplaten seconden, minuten en uren. De 18mm band is compatibel met dit horloge. De waterbestendige capaciteit van het horloge is 5 ATM. De man, die blauwe kleur houdt zal vallen voor dit horloge op het eerste gezicht.

Fossiele NATE 50mm Chronograaf:

De Fossil NATE 50mm Chronograph horloge is volledig geïnspireerd door de ruige stijl en militaire looks. Het horloge band heeft zwart silicium en goud-tone roestvrij stalen band. De band ziet er krachtig en elegant. Het is uniek in zijn ontwerp en weerspiegelt ware pracht van het horloge. De band is zeer duurzaam en is waterafstotend vermogen tot 10 ATM. Het horloge kan diep worden genomen in het water tijdens het zwemmen en baden. Het uiterlijk van het horloge is volledig in het oog springende en je zal terug door het dragen van dit mooie stuk voelen vastgelegd.

Fossiele Q Marshal Touchscreen Black Silicon Smartwatch:

De onlangs gelanceerde uurwerk uit het huis van Fossil is echt een kunstwerk op zich. Het horloge kan gemakkelijk aansluiten op uw smartphones zonder onnodige draden. Het is volledig ontworpen voor tech-savvy mensen. De batterij kan gebruikt worden tot 24 uur. Deze knappe horloge is een waar meesterwerk van stijl, gecombineerd met de technologie. Het horloge heeft kennisgeving waarschuwingen voor oproepen en sms’jes. De lader is draadloos en magnetisch. Deze Android Smartwatch verbinding kan maken met applicaties eenvoudig, heeft maatwerk gezichten, kunnen fitness-doel volgen een paar te noemen. Het horloge is ontworpen om de moderne behoefte van de huidige generatie tegemoet te komen. Het uurwerk zal uw hart en geest woo met zijn aantrekkelijke elementen en moderne looks.

Fossil horloges zijn en zal altijd bekend om zijn high-end kwaliteit. De horloges zijn gegraveerd met een uitstekende vakmanschap. Elk uurwerk staat voor uniciteit zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *